Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferował $1000 Za Odbanowanie Swojego Konta W Wow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Determinacja, głupota, pasja? Jest wiele słów, którymi można by nazwać wyczyn jednego z graczy World of Warcraft. Próbował on wręczyć łapówkę (w kwocie $1000) za odbanowanie swojego konta gry. Co jednak najciekawsze, nie napisał on do samego Blizzarda, tylko umieścił ogłoszenie na jednym z serwisów Orange County.

Jak czytamy w ogłoszeniu, delikwent nie korzystał ze standardowej formy „czitów” i nie farmił złota. Jednym jego „przestępstwem” było botowanie profesji archeloga. Mały występek, nieprawdaż?

Ze swojej strony, zapewniał on 100% anonimowość i nie wykorzystanie wizerunku admina, który się zgodzi na taki wyczyn. Z tego, co wiemy nie znalazł się chętny:)

Ciekaw jestem tylko jednego – czy jego konto było wartę więcej niż tysiąc dolarów, czy tak bardzo był przywiązany do swojego bohatera. Komentujcie.

2b46df0caae84b78med.jpg

EDIT :

Zdejmijcie mi te %% ;/ już od grudnia mam..

Opublikowano

hehe niezły no-life :D

Chociaż w sumie jak jego postać była warta z 10x tyle to warto było złożyć takową ofertę a potem sprzedać konto

1300907102-U198706.png

Sygnatura by

dudsonowa

Opublikowano

To koleś albo miał za dużo kasy albo jego konto było więcej warte niż 1000 $. Dziwne :)

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Cóż biedny człowiek. Współczujemy za nie powodzenie. Nie którzy potrafią mamę krzesłem pobić inni wbić do siedziby firmy zajmującej się grą( z kałachem) grożąc ,że wszystkich po zabija jak nie odbanują a nie którzy łapówkują.

r8a4g8.jpg

Gość daronian
Opublikowano

Hm... Może to założyciel Wikileaks, który na koncie zaszyfrował tajne informacje polityczne z innych krajów? ;o

Opublikowano

To aż tyle warte konta są w tej gierce ? Oo .... to zaraz zacznę grać i sprzedam :P hehe nie no nie lubię tego typu gier .

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Być może miał swoje powody aby odbanowawli mu konto lub niezmiernie uzależniony gracz.

1000$ to ok. 3k zł, wątpię aby mu się to opłacało, no ale to jego portfel nie nasz na szczęście.

Nazwałbym to "nadużyciem gry", żeby wydawać takie pieniądze.

Warto jeszcze wspomnieć, że za WoW'a płacimy abonament (ok. 40zł/mc).Jeżeli długo tworzył to konto + miał bardzo atrakcyjne itemy- cóż może więcej by sam abonament kosztował.

Z drugiej strony, może to być jakiś fake- w tych czasach to nie problem.

Opublikowano

Jeden Rusek płacił 2000 zł za miesiąc gry na jego koncie.

1 statek = 50 groszy

w DarkOrbit

A kiedy dostal niesłusznego bana pozwał firmę tej gry do sądu i dostał odszkodowanie.

5 osób grało , niektórzy wrota jeszcze przechodzili więc jakieś 8000 zł wydawał co miesiąc, a sam nie grał.

Ja prawie bym się dostał na tą pracę, ale coś nie wypaliło. ;/

Więc tysiąc dolarów to nic w porównaniu z tym gościem.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Oj nie wiadomo .

Jak ma jakieś kosmiczne konto to na pewno jest więcej warte niż on chce dać tej łapówki .

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...